Kurragömma igen.

Vi tog ett varv till huset igen för att ta ännu mera mått i hemvårdsrummet och lilla wc:t, som båda skall få lite nya skåp. Samtidigt blev det vagnpremiär för Laura. Det gick galant, för vem skulle nu inte vilja sova inpackad i en skön och varm fårskinnssovsäck från år 1980 (eller möjligen 1978).

Nästa vecka börjar det äntligen hända i huset i renoveringsväg. Trapporna skall slipas och betsas hoppeligen i början av veckan och målningen av väggarna påbörjas i slutet av veckan. Sen är det bara intallering av ovannämnda skåp och sedan -- tadaa -- flytt! Tid har vi till den 20.4, så tidtabellen lär nog hålla med god marginal. Flickorna underhöll sig själva under tiden med att leka kurragömma i skåpen -- igen.

This entry was posted in Huset. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kurragömma igen.

  1. Morzan says:

    Huset är så fint, och verkar ju jättestort!!

    • muminmamman says:

      Huset är 166 kvm + ett 24 kvm varmt förråd med fönster. Det känns jättestort nu när det är tomt och det är 4m till tak i delar av övre våningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: