Systrakärlek.

Tre systrar festfina och redo för kalas.

This entry was posted in Barn. Bookmark the permalink.

18 Responses to Systrakärlek.

 1. Morzan says:

  Söta flickor! Ps, jag har börjat blogga igen – kanske du kan få lite inspis till ert nya hem :)

 2. Jessica says:

  Oj fina flickor. Minns inte ens om jag skrivit grattis till lilla Laura. I vilket fall, grattis grattis. Ni ser ut att ha det riktigt mysigt, nästan så jag får lite babyfeber ;)

  • muminmamman says:

   Om det skulle finnas garanti för att det alltid skulle vara såhär lätt att få ett syskon till skulle jag kunna skaffa fast 10 till… men nej, jag har mer erfarenhet än det ;)

 3. My says:

  Vilka hemlisar dom ser ut att smida till sin mors glädje!

  • muminmamman says:

   Säg int annat, få se när jag börjar bli portförbjuden från barnrummet, det kan ske fortare än jag anar…

 4. Mippe says:

  <3 ljuvliga!!!

 5. Jenni says:

  Ser jättegulligt ut!! Vilken åldersskillnad har du emellan barnen? Jag har en son som är nu 2,8år och dottern 1år (1,8år emellan) och först under de sista månaderna har sonen visat tecken på att han diggar sin lillasyster då de börjat leka mera. Lycka till! Blir roligt att följa med er vardag!

  • muminmamman says:

   Vår åldersskillnad är just den samma, 1 år 8 mån mellan alla tre. Hos oss började de äldre leka ordentligt först efter Tildas 1-årsdag, och det blir bara bättre för varje dag! Vänta bara, du kommer att märka samma, att det blir bättre och bättre hela tiden! Första halvåret var långt från syskonkärlek här… därför är jag så förundrad över hur fint den nya har mottagits. Leia skall ha henne i famnen hela tiden medan Tilda nog för det mesta är helt likgiltig, men ändå accepterat att hon finns med i familjen nu. Vi får se hur det blir sedan då lillen börjar vara lite mer vaken och kräva mer, då kommer antagligen svartsjukan fram…

 6. Naja says:

  Vilket söt trio ni har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: