Dagens mått och måttstockar.

En meter är ett ganska långt avstånd om man mäter det mellan sina händer. Tar man bort 2 cm från det kommer man till mitt midjemått idag. Exakt en månad före BF. Få se om jag krossar 1 m sträcket redan nästa vecka.

Den lilla fröken på bilden är 93 cm lång och själv är jag 168 cm lång. Babyn i magen är ca 42 cm lång. I relation till alla dessa mått känns 98 cm ganska mycket och en aning oproportionellt.

Denhär samma lilla fröken satt förresten en hamapärla högt upp i näsan idag. Med mycket gråt och min pincett fick vi till slut bort den och behövde inte ringa doktorn. Men det tog sjukt att ta bort den och det kom en del blod, så jag tror hon lärt sig en läxa. Jag hoppas i alla fall.

Tydligen är gult helt klart dagens färg.

This entry was posted in Allmänt tjafs, Gravid. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dagens mått och måttstockar.

  1. Hanna says:

    Haha, dagen före vattnet gick var mitt midjemått också 100 cm :D
    Som tur är det ett tillfälligt tillstånd! Fin mage har du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Anti-Spam Quiz: